learning how to live..

har varit sjukt seg sen jobbet. fick ju som sagt asont i fötterna och skulle upp tidigt på balträning. benjamin trampade mig på fötterna hela tiden och jag som var så känslig fick jätteont. men det gick ju. kändes som om jag var på en konferans och hade varit uppe hela natten. kaos. jag gick hem i alla fall. slappade, sov i en timme, tog en dusch och sen bar det av igen. mötte johannes och richard på stora torget. vi skulle åka hem till mackan på spelkväll. han fyllde år och bjöd på semlor. var sådär lagom pepp på att vara social. men det gick ju. men kände efter ett tag att det räckte. åkte hem och softade lite. sen gick jag till nationernas personalfest. det var spännande. alla hade gått någon slags runda där de supit sig riktigt fulla så jag var den enda nyktra där. typ. men det var trvligt att prata med lite folk. de är sjukt schyssta. det känns riktigt bra med detta jobb. anna kom hem också. skönt. har saknat henne. nu är det som vanligt igen. igår var jag slapp, sov länge och tog en mysfrukost. sen gick jag och anna och handlade. orkade knappt laga mat men slängde ihop något. barnkören var seg men det funkade. väl hemma igen såg vi på cry baby. jonnhy depp är het men filmen var kass. idag var jag jättetrött igen. som vanligt då. tog mig i kragen och gick till simhallen och simmade. skönt. har fått jobberbjudande på kundtjänst på telia men jag måste nog tacka nej ifall jag får caféjobbet. vill så gärna ha det. har skickat ansökan till arla idag i alla fall och så har jag fått mer tider på NH. det känns ändå bra. ska om en timma gå på mary kay-klass igen. det ska bli kul. har varit sunk hela dan så då kommer jag bli fresch. najs. måste köpa nya skor till jobbet. det är segt. får se om jag hinner det imorgon då. ska på modellgrej då. blir sminkad och fotad. frågan är bara vad man ska ha på sig och se ut i håret? kaos. det får bli kvällens lilla problem. vi ses när vi ses..



working six to five..

jajjemen! direkt från jobbet. klockan är ca kvart i sex och jag är faktisk pigg. det var en spännande kväll/natt på jobbet på NH. det började bra med lite servering. det var kul. sen kom ju fyllefolket och det var astrångt och lite småjobbigt. men det fixade sig och jag kämpade på. jag undrar lite vad de jag jobbade med tyckte om lilla jag egentligen. haha. de sa att jag var duktig i alla fall. så det kändes bra. hoppas på fler tillfällen att jobba. elva timmar som första pass, det är inte dåligt. plus 225 i dricks. nam nam. dagens tips är att ha bekväma skor. för skor som är klackade ser snygga ut men ack vad jag har ont i fötterna nu. plus att de är förstörda och nertramapde i klacken. ja, då får jag köpa nya skor nästa vecka. kul. not. tror inte jag har något mer att säga. har balträning kl 11. kommer vara såå pigg.

just det. köpte müsli och toalett-papper idag på ica-affären. mannen framför mig i kassan var asseg och verkade lite retarded. tänkte inte mer på det. men när jag skulle ta mina varor så kläckte han ur sig:
-du tänker skita mycket eller?

vad hände där? då är det väl bevisat att det verkligen bor konstiga människor i linköping. nu, dags att sova. over n' out.



my eyes are dry.

hm, har funderat en massa. skulle sy idag men det gick inte så bra. hehe. men jag får väl öva upp mig. gick till stan och handlade byxor till jobbet på Nh imorgon istället. sjukt seg ikväll. var på ekumenisk gudstjänst i domkyrkan. spillde stearin på mig. doh! men annars var det ett bra möte. lyssnade och tog in mest. orkade inte delta så mycket. fick bara säga det jag hade på hjärtat och det var väl bra i guess. efteråt var det häng i katolska kyrkan (de är också med nu). hade ett intressant samtal med marie om logopeder och vad de gör (hon läser till det). det blev lite häng i svalan sen. vi lyssnade på keith green och det fick mig att tänka tillbaka på en tid för längesen. mycket sånt nuförtiden. men nu var det mer en bra känsla. en glad känsla. det har det annars inte varit så mycket av den senaste tiden. så det är väl positivt.

funderar en del på varför det finns så mycket olika alternativ. varför kan det inte bara finnas en och den är rätt? måste man välja? klart man måste välja men det är så sjukt svårt. vill ju inte göra fel eller såra någon men ändå händer det så ofta. undrar om man någonsin kommer förstå?

tankar som flyger. jag har nog blivit en riktig tänkare. ett nervvrak och en tänkare i vemod. hey, that's me...




ps: nej anna. du behöver inte ha det. det är bara jag som tänker och funderar över tiden då och det är därför jag tänkte så. jag är glad att vi gjorde det anyway. love you.



sun is shining and i'm alone.

jaha, då var man ensam. anna har åkt till föräldrarna i mariestad. tog en lugn kväll igår med grabbarna grus och kladdkaka. i onsdags hade jag och anna tjejkväll. för mer info om den så kolla in annas blogg för att se vilka vi mötte. det var en värd kväll men kanske lite dåligt samvete efter. men äsch, man lever väl bara en gång..

denna vecka har varit bra, tror jag. jag har mått bra men still no job eller annat att göra. har inte funderat lite mycket som förra veckan. men det sitter ju kvar. ska försöka leva vidare. allt har ett slut och efter regn kommer solsken. ska nog sy lite idag. måste kanske köpa ett par svarta byxor idag (för vilka pengar) till jobbet på NH imorgon. ikväll blir det ekumensik gudstjänst i domkyrkan. lovely..



it's a good day.

det var mys att vara hemma igår. jag och mamma bänkade oss framför tv:n. det blev halv åtta hos mig och familjen annorlunda. sen kollade vi på kort från när mamma var ung. det är så kul att göra det tycker jag. så roligt att höra om allt de gjorde då. se kläderna som jag har snott nu. haha.. hann tillochmed spela lite piano. har längtat efter det så mycket. hittade lite gamla grejer som tog mig tillbaka till tiden då man var liten. sen plockade jag ihop lite sygrejer. måste ju ha något att sy på min nya symaskin. gosade med moses och somnade direkt. var helt väck imorse när jag skulle åka med mamma in till mig. men men. la mig igen här hemma och sov i ett par timmar till. sen åkte jag och simmade. kaos. såg en person jag kände igen från en annan tid. det var verkligen skumt. men men. ska på studentspex ikväll med anna. det blir nog skoj. och imorgon ska vi på bio. mys. bra dag ändå. börjar bli glad igen.



kaos.

jag gick inte till jobbet idag. hade sån sjuk ångest igår. det går inte beskriva den. det var kaos i mitt huvud. det var en dålig känsla över hela grejen och de var så konstiga där. har försökt ringa till dem hela morgonen men det är ingen som svarar. mamma faxade dit. men de har inte hört av sig något under hela dagen. ganska skumt om man säger så. vad är det för folk egentligen? verkligen bad feeling över det. i alla fall tog jag mig lite i kragen och sökte två jobb idag. gick till ett café som sökte och det kändes bra. hoppas på det. ska åka hemhem nu i eftermiddag för att mysa med moses o mamma. ska bli skönt. behöver nog det. amanda ringde idag. me happy. heléne var här en sväng. vi lagade mat och myste. jag somnade på soffan. ska nog ta ut mina linser nu innan mor kommer och hämtar mig. be seeing you..



vemod.



känner mig så vemodig. det är ordet som beskriver mig just nu. borde så vara glad men det är jag inte. jag har en lägenhet, en nära vän som är nära (anna me like you), moroten inom räckhåll, balträningar igen, vänner och ett jobb. men ändå är jag inte nöjd. jag vet inte vad felet är. jag minns en annan tid då jag var en annan person. kanske jag börjar bli den igen. för jag längtar så tillbaka. mådde egentligen piss då men det skiter jag i. vill så gärna dit. det enda som betydde något var dagen som kom och det där spännande som väntade runt hörnet. jag är ju egentligen inte ledsen. jag har inget att längta tillbaka till. borde rikta blicken framåt men det fastnar i det förflutna. jag dras tillbaka och får minnesbilder från den där tiden. borde ju le, lyfta på hatten och vandra vidare.
det var alla hjärtans dag igår. grattis eller vad säger man? jag hade en spännande det. mys med vänner. det blev bowling, alias och utemiddag på gula huset. det var underbart att hänga med er kära vänner. var på jobbintervjun innan och det var sjukt konstigt. så sunkig tant som skulle berätta om stället som var sunkigar och tjasskigare än hon. jag kände bara nej, inte här. jag vill inte. vet inte vad jag ska göra. men jag antar att det bara är att bita ihop och köra på. ett jobb är ett jobb och jag måste ta det. men det känns inte bra. mår dåligt av att tänka på det. what to do, what to do..
anna är underbarast. är så glad att du finns och vill lyssna på mig.
idag var en bra dag ändå, när jag inte tänker på morgondagen som innebär jobb. då känns det bara ångest ångest. hade balträning och det gav också många minnen från en annan tid. såg en person som väckte många minnen till liv och jag kanske gjorde något dumt. det vet jag inte än. har målat idag. det var kul. kände att jag kunde vara kreativ. kanske just för att jag deppar. längtar efter pianot bara. anna sitter och spelar gitarr men jag kan inte spela på min. känner mig så dålig och får inget spelat anyway. vi var på promenad förut. mycket mys. sen lagade jag mat och emelie och samuel kom förbi för att kolla in lägenheten. kul att de kom. glad att de finns.
borde så vara gladare. jag förstår inte detta vemod. det känns bara kaos i huvudet. kan inte tänka klart. i höstas ville jag framåt i tiden. nu vill jag bakåt. har jag förandrats eller är det bara så? var det såhär det skulle bli? var det meningen? har så många frågor utan svar. och känner bara tomhet. tomhet och vemod. hey, that's me.



friday thirteen

det är fredag den trettonde. jag är trött men det känns inte som en otursdag. den var emd igår när cocos kissade i min säng för tredje gången. jag avr sjukt sur då. jag och anna tog en lugn morgon. hon försov sig och stannade hemma istället. vi kollade på the notebook. asbra och jag blev kärlekskrank. tog en tur på stan och skulle få presentinspiration. men nej det blev inget. fy avd dålig jag är. blev lite nere och ännu mer trött. men det var inget att göra åt. jag började laga mat. det blir ost o skinkpaj. mmm. fick ett samtal nyss. jag trodde det var mamma så jag svarade haj haj men det visade sig vara från motell filbyter och hör och häpna; JAG HAR FÅTT JOBB!! ska dit imorgon och få information om det. det är som receptionist o så. vill egentligen inte ha detta jobb men det är ett jobb så då får jag väl ta det och tjäna lite pengar. och jag fick ett kvällsjobb på nationernas hus igår. så nu har jag två jobb. fast det sistnämnda är bara kanske tre gånger i månaden och väldigt lite betalt. men dte första är 75 % och jag kommer få pengar och kanske att jag hittar ett bättre jobb snart. men det är i alla fall något. och jag är nöjd. tror jag i alla fall. men jag känner mig fortfarande nere och trött. så vemodig på något sätt. det har jag varit hela veckan. blev asglad först men nu vet jag inte om jag verkligen blev det. borde vara det i alla fall. jag hoppas det går över. dock ingen otursdag idag. ikväll blir det fest hos vackra flickorna anna o stina. over n' out.



all you need is chocolat and a good friend..

sitter i lägenheten. är ensam hemma just nu. borde kanske äta en macka eller en tallrik yoghurt. det vore faktiskt gott. igår kväll blev jag sentimental. gosh. helt vemodig och mindes tider från förr. konstig känsla. jag tänker alldeles för mycket. fick skriva ner allt i dagboken min. det blir kul att läsa om ett år eller så. jag och anna hade ett bra samtal igår. tycker om dig. cocos kissade i min säng igår kväll. så vi fick tvätta lakan inatt. imorse ville jag verkligen inte gå upp. men jag kom upp till slut och när jag gjorde frukost tappade jag smörpaketet så jag fick smör på min tunika. blev assur. sen kissade cocos i min säng. igen. himla skit. blev ännu mer sur. och sen ska man ju till arbetsförmedlingen. hur kul är det på en skala? men jag gick. det var inte värt. de berättade om mitt cv på hemsidan och jag orkade inte lyssna. satt och drömde mig bort och tänkte på min balklänning och hur jag skulle se ut. FÖR benjamin har frågat ifall jag vill dansa bal med honom!! jag är så pepp och vill verkligen. sjukt kul att få uppleva den dagen en gång till. gick till stan och träffade mamma. vi köpte lakan och åt tillsammans och sen köpte vi en symaskin. yeii. äntligen. hoppas att jag kan få lite inspiration. jag gick hem och fann anna framför mamma mia och var kärlekskrank. mys ju. joinade tills datorn sa ifrån och inte ville visa mer. snacka om att det blivit mycket choklad idag. mm nam nam.. målade min naglar och sen var det dags för min första balträning. sjukt kul. jag och benjamin ägde. haha. lite segt med samma saker om o om igen men vi flummade runt och skämtade en massa. så nu sitter ja ghär och tänker tillbaka på min baldag. konstigt. då var jag en helt annan person och ville bara bara se en viss person. tänk vad tiden går och man förändras. tiden går snabbt när man har roligt säger de ju. men har jag haft så kul då? förra året hade jag ju det. bästa året någonsin. vad jag växte och lärde mig mycket om mig. det har jag ju gjort även denna höst som varit men på ett annat sätt. förra året växte jag med gud. det vet jag inte om jag gjort nu. men jag hoppas på en förändring. det går mot ljusare tider. och jag är redo för det.




         
bilder från balen 2oo7. mys jue.




sambo o så.

då har man flyttat. vi har fått ordning på det mesta. sjukt seg nu i helgen men det är väl så. annas föräldrar var på besök i helgen också. vi handlade på ikea och maxi. var i pingst igår kväll. det var mys. konstig känsla. donät know var den kommer ifrån. är hemma hos föräldrarna en sväng. har ätit mat och ska packa med mig lite saker hem till oss. mamma skjutsar hem mig sen. skönt. så får vi se om anna o daniel fått igång internet hemma. imorgon blir det till att kanske söka jobb. hm. om jag orkar. måste felanmäla lite grejer på lägenheten också. det löser sig. see you soon silverspoon.



I like to move it move it..

ajjemen. då flyttar vi idag. det känns ju gansak konstigt. sitter fortfarande i min pyjamas o myser. har ätit en sjukt stor o god frukost. den sista hemma på ett tag. satt och kolalde på barnkanalen och mina favoritbarnprogram visas. katja kaj o bente bent. helt underbart. skrattade lite åt det hela. och vad kommer sen jo om inte höjdarna. jag var nästan salig. skrattade och sjöng emd och tyckte att det var asbra. alla karaktärerna är ju för underbara. franke, esther, luleå, lipton, silvia, abbe, totte, skudd och de andra. haha, vad jag mindes tobias då. var tvungen att skicka lite sms. jag är ju esther i alla fall. love her.. hehe. min barnsliga sida, jajjemen. det är så det ska va. btw det snöar ute. kaos. men mys.

kanske ska klä mig o packa lite. sen blir det du o jag anna. schmukk.


http://www.youtube.com/watch?v=PB7yb84m7ok&feature=PlayList&p=2611120A64389DA3&index=2


just do what I have to do..

packar packar.. orkar inte packa mer idag. jag har gjort EN låda. haha. så bra är jag på det här. vet knappt vad jag ska ta med. det känns så sjukt att jag flyttar om tre dagar. helt sjukt. fixade flyttanmälan idag. känns bra. simmade idag med. det var skönt. kanske ska sova snart. klockan är ju snart elva. så kan jag packa lite imorrn med innan jag åker till stinan min för att luncha litegranna. o så börjar joyful voice imorrn också. najs. nä nu orkar jag inte mer.


nummerupplysning? nej tack.

haha, så sjukt kul. jag vaknade av att jag fick ett sms imorse från 118800 där det stod:

G J MASKIN AB
Telefon: 0515-777800


jag tänkte att vad konstigt. jag har ju inte skickat till 118800. någon kanske skämtar med mig. kul grej, men vore det inte roligare med något som har med mig att göra. eller? jag somnade om en liten stund och nu såg jag att jag fått ett till sms från dem där det stod såhär:

Käre kund, ett tekniskt fel gjorde att du fick ett sms om G J Maskin tidigare idag. Vi ber väldigt mycket om ursäkt för det. Det är självfallet inget du betalar för. Mvh 118800 - Superbillig Nummerupplysning

jaha, då vet jag. roligt liksom att de ber om ursäkt och skickar ett till sms om det. tycker att det var lite skoj ändå.

Idag ska jag bara ta det soft. sov elva timmar inatt och det gjorde gott. ska nog in till stan o simma lite innan barnkören. bajs, jag måste planera den och ta med pärmen och det är alldeles för tungt. åååh, nu blev det ju jobbigt. jaja, det löser sig väl. 

måste snart börja packa också. det är ju ändå flytt på torsdag!!!


athool..

vilken tjockishelg. jaja, det är inte lätt alltid. det finns många frestelser. i fredags lyssnade jag på emelies ensemble på stadsmissionens café och sen hängde jag med emma och jonas. det var mys. visade dem lägenheten. var astrött när jasg skulle åka hem. kunde blivit farligt. i lördags var det upp och hoppa. åkte till ikea/ikano och sen hämtade jag upp de vackra blondinerna stina o anna. vi åkte mot vadstena för en mysdag. vi åt lunch på resturang och sen var vi på bröllopsmässa. annas kompisar var modeller så det var kul. efter en liten fototur vid vattnet bagav vi oss hemåt. jag fixade emelies present och sen fixade jag mig. blev ändå sjukt stressigt vilket resulterade i att jag var en timme försenad. pinsamt? jaa, mycket. men fint folk kommer sent. det blev en mys kväll ändå med goa människor. idag gick jag också upp tidigt (sjukt trött eftersom moses väckte mig hela morgonen) för att åka till kyrkan. det var en annorlunda gudstjänst med undervisning, samtal, fika och avslutande gudstjänstdel. det var faktiskt väldigt bra. dock lite för kort gudstjänstdel. men men, det går att ändra på. jag och mamma började laga mat. sen plockade jag upp anna. vi hade myseftermiddag/tjockeftermiddag. mycket mat+efterrätt för min del. och sen hyrde vi en film och åt julgodis och annat smaskens. asmätt nu. måste simma imorgon bara för det. och jag ska sova riktigt länge. det behöver jag. just det, i filmen vi såg fanns ett asroligt namn, athool. uttalas typ som asshole. och det är numera namnet på vår lägenhet. haha. lilla athool /atte. håller på med min adressändring. najs. och kanske ska börja packa snart :P.. om jag orkar röra mig. sjukt mätt. schmukk.

RSS 2.0