on my way..

igår var det en sådär tråkig dag. jag gjorde i princip ingenting. var hemma, gick en promenad, såg en film, satt vid datorn i evigheter. fast jag åkte faktiskt in till ikano och handlade lite inför nyår och trysil. sen blev allt bara fel. jag blev ledsen och sur och det var inte världens bästa stämning och till råga på allt så hade en katt kissat på mina shoppingpåsar med grejer i. verkligen kiss överallt. jag bara tjöt. det var verkligen droppen. tack anna, för att du är så bra och trösta kan.. det blev en bra kväll ändå tillslut.

idag ska jag åka till anna!!! jag har packat det mesta och känner att det här kommer bli så sjukt bra. see you in mariestad!!



mys..

igår var det en bra dag. jag och samuel sjöng i verkstan och det var så välsignat. det gick faktiskt riktigt rba och det var mycket uppskattat att vi var där. yeii. vi åkte till mormor för att äta lunch. lite fler släktingar kom och det var mysigt. vi åt massor och fikade sen på eftermiddagen. däremellan spelade vi uno såklart. på kvällen åkte jag hem till sötaste stina. mycket mys att hänga och prata ifatt om det som varit o så. vi såg på mamma mia (igen för mig). det var en riktig myskväll med en riktig vän..  på vägen hem pratade jag med anna, älsklingen. mys.. längtar så tills imorgon då vi ses igen..

idag har jag bara slappat hela morgonen. funderar på ifall jag ska till stan en sväng men jag har ingen bil och det är svinkallt ute så jag vill helst inte gå till bussen heller.. så vi får se. ska försöka se om det ör någon som vill träffa mig idag.. puss.




ännu en dag i ett bortkastat liv..

idag var jag i stan med mor min. vi inhandlade saker till min trysilresa. är faktiskt lite peppad nu. har inte varit det innan. mest för.. du vet vad det är anna... och sen blev det lite nyårsprylar som nagellack och örhängen..
sen var det dags för en fika/lunch för min del med emelie, elin och elins pojkvän. jag och emelie skulle få träffa honom lite. vi mötte typ tusen folk på vägen men tillslut satte vi oss ner. det var mycket mysig. är så glad för att elin hittat denne fine kille. jag och emelie åkte hem till henne där vi gjorde en sallad och spelade lite guitar hero. jag är ju såå bra på det. sen var det dags att åka på julfest. lite get together från förr. jag klanske inte umgicks asmycket med de som var där när jag var yngre men det var trevligt. det kan verkligen beskriva det hela; trevligt.. jag och emelie satt mest och rpatade om killar (typ hennes pojkvän), kroppen och skrattet. det var mycket mys att hänga med min morot igen. nu när hon inte har sin pojke i närheten. hihi. där var jag visst lite elak men ändå. vi hann med att spela ltie piano och sjunga lite. det var riktigt mysigt. blev sen trött och fick skjuts hem av snälla människor. funderar på att ta ett bad nu för jag orkar inte duscha imorgon. mm så är det. vill skriva mer men jag kommer inte på något vettigt. kan ju kanske säga att jag och bror min ska sjunga i en kyrka imorgon, eller mer kallat verkstan. känns lite oplanerat o så men det får väl bli bra kanske. så dags att ta tag i något, kanske planera någon lovsång. usch, vad dålig jag är..

SoV GoTT



annan annandag..

jaha. vad hände idag då? typ ingenting. har sovit, gått upp, käkat frukost och lunch typ samtidigt. sen var det ju fika med lite släktingar som man måste ha. det roligaste idag har varit att öva sånger med bror samuel till söndag då vi ska sjunga i verkstan. vi flummade och skrattade och jag tycker verkligen om min storebror. sen har jag ju pratat med anna också, my love. kommer ju snart..
nähä, men kanske en film ikväll igen eftersom ingen har tid att umgås när jag kan..



mamma mia..

känner mig riktigt kärlekskrank ikväll. har tittat på mamma mia. skrattat en del och gråtit litegrann. det var längesen sist. är lite vemodig. mycket att fundera över. vad vill jag med mitt liv? har jag en dröm?



Det är jul, jul i vårt hus än en gång...

..God JuL..

Så var julen över. I alla fall nästan. Det brukar i alla fall kännas så när julaftonen är förbi. Jag hade en bra dag igår i alla fall. En skön morgon med julkalendrar och lite klappar o mys. Vaknade och snön var utanför fönstret. Då blev jag glad.

Min jul ska vara kul
Min jul får inte vara ful
Som påsken, den är gul
Ska min jul vara kul
Och snön den ska vara vit
Och om den är gul har någon pinkat på den
Kanske en hhhhund.

-Dikt av Sune-


Vi åkte vidare i världens lyxigaste bil med inbyggd dvd (yeii) till släkten i Borggård. Där var tre familjer samlade, minus några stycken och vi åt en massa julmat, tomtegull och godis. Skrattade och flummade. Tittade på Kalle, fast halva släkten sov, förutom några tappra, typ jag :P.. Sen fikadags och sen var det dags att åka hemåt för våran del.
Hemma försökte jag lugna en förvildad Moses, gick sådär. Men vi sjöng, läste julevangeliet och delade ut klapparna. Man är väl nöjd. Eller vad säger man? Julen är ju i princip likadan varje år. Man får det man önskar sig, men kanske inte det man helst vill ha. Men visst är jag nöjd. Jag ska inte klaga. Kvällen var seg. Bröderna åkte och jag ringde Anna och pratade en sväng. Saknar dig jue.
Senare åkte jag till kyrkan. Övade med Emelie och Karin och sen kom resten av kören och vi övade lite. Dags för julnattsbön. Det var textläsning, sång och en liten reflektion av Jörgen. Jag, Karin och Emelie sjöng en julvisa. Och sen sjöng jag själv en sång som handlade om Maria. Det var mäktigt. Jag var nervös, och det var typ första gången på länge jag kände så. Men det gick, rösten sprack inte.
Efteråt var det glögg o pepparkaka och samtal med alla man typ inte sett på ett halvår eller mer. Mysigt. Vi fick be för en tjej jag känner lite halvt som ligger på sjukhus för att hennes diafragma spruckit. Hon har pendlat mellan liv och död hela veckan. Usch. Förutom det har det ändå infunnit sig en julstämning och julefrid. Det känns ändå bra.


     


           





           


Ikväll ska vi på ännu ett släktkalas hos min moster. Känner dem itne så väl men det kan bli kul. Längtar så till nyår nu. Veckan som kommer blir nog okej. Gud välsigne er i julefriden.



dan före dan...

igår var det en bra dag. mys med moroten min. vi vandrade lite i stan. möte elin och hängde med henne en stund. sen mötte jag typ alla jag känner. nästan i alla fall.. jag och emelie lagade mat och övade lite inför julafton. jag ska sjunga och hon spela lite piano. sen var det julgodisdags med familjen hägg. emelie följde med en stund. vi övade lite med karin på en ny sång till julafton. det blir kul.. emelie for hem och vi satte igång med godiset.

det kan beskrivas:
mozartkulor. kladd. film på oss som småttingar. lite update med karin. sång. knäppa familjer. kola. knäck. mys. fika. taco. ännu mer kladd. min pappa är konstig. familjen hägg o axelsson är knäppa i huvudet. ännu mer spontansång. julmusik. povel ramel. bråk bland syskonen. men sjukt mysig kväll..

 

 





  

 



idag har jag slagit in alla paket, tittat på sunes jul, julpyntat och klätt granen. nu återstår bara en runda med bilen för att överraska min kära vänner med julklappar.

           





..GoD JuL..



trallalalala...

JAG SKA TILL MARIESTAD ÖVER NYÅR!!!
MASSA KÄRLEK TILL ANNA. SCHMUKK..







nu är det slut... mymymymymyy...

sådär då har man lussat för sista gången. sjukt seg dag alltså. sov aslänge och sen var jag slapp och segast i världen. det måste man väl vara efter storstädning igår. dags för lussning i st lars kyrkan då då. lite konsert med kfum-kören samt en barnkör i vilken två av mina barnkörsbarn var med i. lite olpanerat o så. men det gick ju okej. sjöng ensam i sopranen när de andras röster inte räckte till. det var spännande. tillslut var var klara och det var dags att ta sönder de illaluktande mögliga kransarna. jag kommer inte att sakna dem.
sitter nu och tittar på heartbreak hotel. är inte så jättesugen egentligen. har moses i knät, det är mys. tänkte idag när lussningen var över. åh, vad ska jag göra nu? jag kanske kan ringa till anna och se vad hon gör. men sen kom jag ju på att hon är i mariestad. bajsunge. vem ska jag nu våldgästa?

imorgon ska jag och emelie öva och sen är det dags för att göra julgodis hemma hos familjen hägg. mmm..



I wonder as I wonder...

Saknar Anna som bara den. Vad ska jag göra nu. Det har varit sjukt tråkigt hela dagen. Kom hem lilla vän. Bara för det sitter jag och lyssnar på myspacen din. Schmuck på dig på din stora dag. Har varit lite nyttig idag också. Det blev till att städa rummet. Jag dammade av alla hyllor och bord och dammsög och våttorkade. Det blev riktigt fint. Det var ganska längsen det var sådär fint i mitt rum. Sen tände jag lite vaniljljus (ikea är bäst!!) så det luktade riktigt gott också..
Såg en film nyligen. LEIF. Asbra. Älskar galenskaparna. Blev så sjukt glad när jag hittade min dvd-box i en kasse i garderoben. Jag som trodde att den var borta för alltid. Yeii..

Funderat en del idag. Tankarna kommer ju när man är ensam. Om lite allt möjligt. Mest om vänskap och kärlek o så som det brukar bli. Det finns väl en del att fundera över, I guess...
Men borde inte deppa. Ska kanske kolla på en film till. Det är ju Love Actually på TV. Din favorit Anna... NOT.. hihi..
Är sugen på att borsta tänderna med. Mmmm...



juwl..

nu är alla julklapparna köpta, jag är nöjd, tror jag. det känns mycket skönt att få det gjort. har under eftermiddagen suttit och titta på sunes jul. älskar det.

nu ska vi hugga gran, ja!
nu ska vi hugga gran, ja!
nu ska vi ut och hugga oss en graaaaaan...
yeah!

nu har anna åkt hem till sitt mariestad. vem ska jag då hänga med hela dagarna? och samuel har flyttat nu så ensambarn har man blivit också. astråkigt. jag hoppas att julen ska bli bra. får satsa mer på våren sen. fast först nyår och det är bara bajs. men men...
kanske lite häng hos grabbarna grus ikväll. najs..



long time, no see..


Sitter och filosoferar. Ska handla julklappar idag. Har tänkt göra det hela veckan men det går typ aldrig. Hej, jag är sur. I måndags lussade jag i mjölby av alla ställen. Sen var det typ slut med lussandet. Känns lite tomt. Drog till Jönköping/Huskvarna och tittade på ITM:s julkonsert JULSTÄMNING.  Hängde sen med mina goa vänner Macke och Joel. Sov där för det blev för sent att åka hem. Tisdag, dags för julshopping i jkpg men det blev inte så bra. Köpte smink till mig själv istället. Haha.. Sen åkte jag och Joel hemåt. Var hemmahemma en sväng innan jag åkte in till stan och hämtade Anna. Vi skulle på Esteterna julkonsert. Den grandiosa. Det var najs. Sen var det julmys hos Anna. Sötot. Love you very much.
Onsdag, sova länge och sen julhandla. Men jag blev assur, himla pms-tant och handlade leggings till mig själv som var för små. Bajs. Så jag åkte hem. Framåt kvällningen skulle jag till Liljeholmen för att titta på deras julkonsert. Trodde att det började sju. Så jag var där vid halv sju för att vara i god tid. Och då började den vid sex. Så typiskt mig. Så jag missade Emelies ensemble. Det var skit. Men Hannah blev glad att jag kom. Det var en mysig konsert annars. Sen hängde jag ett tag med Hannah och Sen kom Emelie och hennes Samuel också. Mysmys.

Today så är det till att få julklapparna klara då. Åh, vad pepp jag är. Not.
Men det händer kanske nåt roligt idag. Vi får se...



Schmukk..

helgen har varit fullt upp med lussning osv. gickupp vid fyra i fredags för att lussa på saab. det har varit en bra helg ändå. sjukt trött nu men det gör ingenting. konsert igår med da capo. det var kul. men jag gjorde bort mig lite inför emelies vänner o pojkvän. jag ramlade över en bänkrad så nu har jag ett fett blåmärke som ser ut som en 10 cm lång pepparoni. eller en godisstrut, en liten sådan. möjligtvis en morot också.
idag är det mer lussning, i mjölby bland annat. sen drar jag till huskvarna/jönköping för ITM-konserten julstämning. skönt att hänga med folk som känner en bra. saknar ITM så sjukt mycket alltså.
har knappt hunnit hänga med ANNA de senaste dagarna. saknar henne lite jue. bajs på igår. fast på tisdag är det julmys.

schmukk schmukk.


sjukt seg..

Det är Lucia hela dagen och jag är bajstrött. Är hos Anna och sover lite. Mys.
En av tjejerna i luciagänget frågade mig igår:

- Vad gör du hela dagarna Elsa?
- jaa du, Just nu lussar jag och umgås med min vän Anna.
- Umgås du med samma person varje dag?
- ÖÖh, ja..
- Blir inte det tråkigt/tröttnar ni inte på varann?
- Ööh, nää..

Snart mer lussning hela eftermiddagen och kvällen. Sjukt trött. Men Anna är bra. Schmukk.




dullan dej..

Ännu en dag. En bra sådan. Mycket skratt o så. Åkte in till stan, fick ha en bil idag. Hittade inga julklappar idag heller. Bajs. Men lussa skulle jag ändå. På väg till första stället citerade vi sagan om ringen-parodin, askul. Det gick bra att sjunga. Sen fick vi gratis mat på konsert och kongress. sejfilé med tillbehör. mumma. Sen var det dags för ännu en lussning. På ett ålderdomshem. Sjukt skoj blev det. Ulla står typ bakom en pelare så altarna ser henne knappt. Och gubben längst fram nynnar med, fast tyst. Det gick inte att titta på honom. Sen fick vi applåder efter varje sång. När vi kom till staffansvisan i programmet så hände det något. Gubben längst fram nynnade med som vanligt men efter två verser så blev det spännande. Vi avslutade refrängen med sjung fade duddeliga dullan dej och när vi slutat sjunga fliker gubben in med ett dullan dej aslågt. Detta innebär att alla vi i lussetåget börjar fnissa som vi försöker kväva i nästa vers. Men det bryter ut till ett asgarv. När vi väl har försökt sjunga några gånger men stannat av så ger vi upp. Det roliga är att Ulla också asgarvade. Så vi stannade upp ett tag och bara skrattade av oss alltihop. Sen var det en söt tant som sa till en annan: -De sjöng lite fel så det var därför de skrattade. Mowhahah.. Roligaste idag. Sen var det knappt att det gick på nu tändas men vi klarade det. Bara man inte kollade på gubben så..

Efter detta försökte jag leta lite mer julklappar. Usch. Åkte till Anna och vi for till Ikano/tornby. Det blev kattlåda, kattborste, leksak/julklapp och ett vackert halsband i rött och silverglitter till katten min. uuh, vad jag skämmer bort honom. Sen blev det lite ikea och maxi med. Vi for hem till Anna igen och åt ciabatta. Mums. Fick skjutsa Anna och hennes vän Ester till deras cellgrupp längst bort i ryd. Men vi hittade. Yeii, jag är stolt. Lussa igen då. På Odd Fellows igen. Vi var bara åtta stycken så strålande helgonfé blev bajs. Vi kunde inte köra den. Ulla var assöt. Hon tog tonerna och vi andades in och trodde vi skulle börja men inte alls. Hon vänder sig mot mig: -Du har inte kommit på stämman nu?.. Öh, nää.. Ulla är nog sötast alltså. Som en liten ekorre.

Har redan provat de nya sakerna till Moses. Borsten funkade fint. Han spann efter ett tag. Och han vande sig vid halsbandet. Det blir så najs på julafton. Sen somnade han i mitt knä. Sötnöten. Kärlek till dig.

Imorgon är det tidigt som gäller. Lussetajm kl 07.00.


..åter din bild vi se..

Idag har jag haft en bra dag. Handlade lite och lämnade en lapp till arbetsförmedlingen så jag får pengar i slutet av december. Yeii. Sen lussade jag på två ställen. Det funkade men var lite seg. Vi flummade en del istället :P. Sen försökte jag leta julklappar men det gick inte alls. Bajs. Jag är visst inte så bra på att hitta på saker att köpa. Får ta imorgon istället. Som jag säger varje dag. Gick och handlade lite på hemköp och for hem till Anna. Överraskade henne med att jag lagade mat till henne. Wok, kyckling, nudlar med currysås. Vi hade en riktig myseftermiddag/kväll. Vi bara degade. Så skönt. Är så glad att du finns Annan min. Vi kanske ses imorgon med? Ska lussa då, och handla julklappar. Men det finns tid för dig med. Alltid. Nu ska jag gå och måla mina naglar om jag orkar. schmukk.



strålande helgonfé..

Helgen var bra. I fredags sjöng jag och Anna i ryttargårdskyrkan. Vi skulle leda lovsången (och bara för det så glömmer jag bort konfirmationen jag är ledare på). Lite spontan vittnesbörd från en tjej som heter Linda som spårade ur när hon sa emot sig själv typ och vände på allt så det blev emot kristendomen. Men ja, det fick en ju att tänka till lite kanske. Fick en bra disskution (eeh, jag kan nog inte stava detta ord, det ser fel ut) med Johannes och Daniel hemma hos Svalan. Det var skönt att få ur sig lite. Jag har fått så mycket tankar att jag måste ventilera lite med någon. Bakade brownies också. Gott som vanligt.

I lördags var jag lite effektiv och gjorde julkort. Gjorde nitton stycken. Har fortfarande några kvar. Sen var det dags för lussning. Var inte ett dugg pepp ju. Var försenad och stressade och då hände det ju naturligtvis: jag pajade bilen. Eller det kanske inte var mitt fel men i vilket fall som helst så pajade kopplingen. Fick ju panik. Gaah!! Orka det med liksom. Mamma fick skjutsa in mig till stan. Så jag blev ju inte mer pepp av att detta hände. Bajskorv. Men lussa skulle jag ju i alla fall. Först hos Tanneforspojkarna (vad är det liksom?) och sen hos Vasaorden. Men man fick ju en ros och choklad för besväret. Och vad falskt vi lät på första lussningen. Men skitsamma. Orka. Åkte på inflyttningsfest (typ fyra månader försenad) hos gruppboendet Svalan. Sjukt mycket folk. Orkade inte riktigt vara social. Hängde mest med Anna och deras (Svalans) nya ökenråttor. Samuel kom och hämtade mig framåt natten. Sjukt skönt att sova.

I söndags sov jag länge. Skulle in till stan framåt eftermiddagen. Julkonsert a la pingst. Gick med Emelie och hennes Samuel. Det var mysigt. För dom kanske :P.. Träffade lite känt folk efteråt. Svalan var där och mina andra vänner som också medverkade. Kul att träffa alla. Sen åkte jag till Linghem på möte. Var kanske lite sen. Kom mitt i predikan men men. Hade lite cellis hos Amanda aka Flummbulle sen med henne och Frida. Vi åt taco, cocoskaka och te och såg på julkalendern och ändrade alla filmtitlar så de innehöll ordet bajs (det är humor, förlåt för det). Frida åkte och jag och Mandan blev kvar och myste till sent. På väg hem kom jag på att mitt örhänge var lost. Fick vända och leta hos Amanda. Vi fann det udner en filt i soffan. Gött.

Idag ville jag inte gå upp. Sen fick jag ett sånt där peppsms (or not) från Anna. Älskade vännen. Åt en riktigt stor frukost och gjorde mig iordning. Samuel var snäll och skjutsade mig ända fram till domkyrkan. Övning emd lucia. Var sjukt seg. Efter blev det en sväng på stan och sen käk. Byta om på musikskolan och sen dags för lussning i domkyrkan. Det var sjukt fin akustik. Gosh! Riktigt najs. Sjöng fel på vägen ut. Bajs. Sen ombyte och lite övning. Orka. Åkte hem till Anna för att muntra upp litegrann. Sen fick hon följa med mig. Hade barnkör. Sjukt pratiga ungar. Men men. De älskade Cocoskatten som också fick följa med. Vi köpte godis för att tröstäta lite. Sen blev det kvällsmat, othello, björnbröder och lek mellan våra katter. De är kompisar nu. Cocos och Moses.

Skjutsade Anna till tåget. Min älskade vän. Lider så med dig. Vill så gärna bara hjälpa och finnas där för dig. Du är så bra och du kommer fixa det. Jag tror det. Massa kärlek till dig.

Smack.


första, andra, tredje lussningen.

Idag var jag uppe och kollad epå julkalendern vid sju. Sen sov jag i några timmar till. Åkte in till stan runt ett och lunchade med min älskade anna på steves. Det var gott. Och mysigt. Vi hann gå en liten sväng på stan. Jag bytte ett par byxor. Så det blev nya svarta jeans för mig. yeii.
Sen var det dags att gå till musikskolan för mig. Det var tid för lussning. Vi bytte om och sjöng upp litegranna. Sen övade vi lite innan vi tog bussarna till den första lussningen. Det var på ett ålderdomshem i Åleryd. Sen for vi iväg till den andra lussningen som var på garnisonen. Sen hade vi en paus då vi gick och köpte lite mat/mellanmål/kvällsmat på lucullus. Vi gick tillbaka till musikskolan och åt där och sen var det dags att byta om igen och åka till den tredje lussningen för dagen och också den sista som var hos orden Odd Fellows. Det var lite läskigt där alltså. Allt var så hemligt o så. Men nu har vi i alla fall kommit igång med lussningen och det känns bra. Sjöng lite fel här och var men det gjorde inte så mycket. Är laddad inför resten. Imorgon har vi fyra lussningar. Bland annat en på Gränden kl 21.00. Kom dit!!

Funderar på ifall jag orkar kolla på ett Sunes Jul avsnitt nu. Måste bara ta ut linserna först. Håller på att torka ihjäl mig i ögonen. Är så glad att jag mår bra. Gud är god.



pepparkakor.

It was time for the big pepparcakebakeday.

Hade tänkt gå upp tidigt i morse. Men som vanligt så blev det inte så. Vaknade tillslut vid elva och åt frukost med mor och bror. Sen tittade vi på ännu ett avsnitt av Sunes Jul. Det andra såklart. Var sjukt seg sen. Hade tänkt göra julkort men det blev ju inte så. Sen skulle vi äta helt plötsligt och sen skulle jag iväg och hämta Anna vid tåget. Så det blev ignet julpyssel för min del. En annan dag kanske. Anna och jag skulle då som sagt baka pepparkakor. Och vi satte igång med högsta hugg. På med julmusiken. Det blev Maria Careys julskiva. Sen började baket. Det blev hjärtan, hjärtan, grisar, änglar, granar och åter hjärtan. Vi hade en riktigt mysig eftermiddag. Mycket flumm som vanligt. Sen övade vi lite lovsånger till fredag. Lite kvällsmat och lite bildbyte vid datorn. Sen fick jag skjutsa min kära till tåget.





              


Tack för en underbart härlig dag tillsammans med dig. Du är wunderbar. Spegel.. Tssch.


corny.

Jag kom på hur töntiga jag och anna är.. Hihi, eller det var Elin som sa det idag.. Spegel liksom? Men vadå.

I'm looking for corny in my life.

För att citera filmen vi såg igår.
Jag är i alla fall en stolt tönt. Stolt som tuppen.
Min älskade lilla lakritstroll åt russin med lussebulle nyss. Skum katt, men han tyckte om det. Det gör jag med.

Kärlek

tröttisch in första december.

Sjukt seg dag idag alltså. Eller den har varit bra men jag är så trött (undrar vad det beror på?). Dagen började med julkalandern på tv of course. Den heter skägget i brevlådan och det är ju Anders och Måns som är med. Den verkar faktsikt helt okej. Satt där i tv-soffan, smått skisande utan glasögonen och tittade med spänning. Vid frukosten fortsatte jag med min egen julkalender: Sunes Jul. my favoite. Älskar Håkan. Han är grym och elak men liten och oförstådd. Jag vet, jag är yngsta barnet ju. Det är i alla fall Håkan som gör Sunes Jul värt att se. Och pappa Rudolf. Hans sång är så underbar. Stilla natt, heliga natt. Allt är frid, stjärnan blid. Skiner på barnet i stallets vrååååååå ååååååååååååååååååååååååååååååååååh..




For i alla fall in till arbetsförmedlingen på gruppträff med info, intressetest osv. Sjukt segt eftersom jag är så trött men that's why they pay me the big bucks. Eller inte, men jag får ju pengar för att jag är där. Lärde mig precis ingenting. Satt och somnade nästan. Tyckte synd om de som försökte berätta om hur vi kunde gå till väga i vårt jobbssökande. Stackars Allan och Penny.
Gick och köpte mig en chokladkalender. En sån måste man ju bara ha när det är jul. Sen träffade jag Elin, min älskade Elin. Vi vandrade runt på stan. Vi skulle köpa julklappar var tanken men det blev mest saker till oss själva. Försvarets hudsalva, tunika och den där sjukt söta necessären.. Vi gick runt i en massa timmar. Sjukt mys att se dig. Vi ses till jul då då. 

Åkte hem och hämtade mor min och sen hade vi barnkör. Eller snarare barnduo. Syskonen Maja o Lina. Vi sjöng igenom luciasångerna och sen lekte vi lite. Min kusin kom förbi kyrkan och hämtade en glömd sak. Åh, det är så mysigt. Hon är gravid och man se magen puta ut. Så vackert..

När jag kom hem städade jag lite och sen tände jag ljus i mitt rum och lyssnade på julmusik och gosade med Moses. Snacka om julfeeling nu. Längtar så till julen. Satte mig ner och spelade lite gitarr. Och nu fastnade jag här.
Saknar redan Anna, och vi sågs igår. Hihi. Men imorgon blir det det stora julbaket. Är laddad till max. 

See you soon , silverspoon.

 

advent, anna & annalkande lucia..

Vad tiden går fort när man har roligt. Denna vecka har varit helt underbar. Jag är så glad och livet är fantastiskt. Det skulle man inte trott för en månad sen inte. Alltså, jag mår så bra. Haha, så sjukt egentligen. Folk frågar vad jag gör och jag säger: -Jag är arbetslös, haha, men jag är glad!! Så sjukt skönt att känna så.
Denna vecka har varit fylld av luciaövningar och Anna. Plus en fika med Evelina i torsdag plus en estetkonsert som var mysig. Man fick le lite och lyfta på hatten. Så bra var inte vi i ettan :P..
I fredags fick jag följa med Anna på förfest hos en av hennes klasskompisar.. Så sjukt segt, men lite sött. Vi hade egen fest och efterfest sen. Vi fikade på Steves eftersom Espressohouse var stängt. Vi åt såna dära (bra språk?) goda cookies. Vi kunde inte sluta prata. När caféet typ stängde åkte vi hem till Anna och myste. Vi pratade och sjöng och lekte med katten och vips så blev klockan typ fem. Så kan det gå.. Jag är så förundrad hur fort jag lärt känna denna underbara människa som kallas Anna. Hon är verkligen min tvillingsjäl (spegel).

Igår, lördag hade jag luciaövning som jag självklart var försenad till. Men det var kul att sjunga och öva ännu lite till. Efter ville jag inte åka hem så jag åkte till Anna och hängde där en stund. Sen for vi in till city (töntord :P) och fikade med Albin. Och sen var det möte i pingst. Lite för mycket hillsong wannabe tyvärr men de menade säkert bara väl. Fick inte in så mycket i skallen. Hann prata med Emelie lite efteråt men inte alltför mycket. Är så glad åt alla andras lycka med pojkvänner o så även om det får en själv att tänka en del så är jag glad för att de får vara med om det. Vem kunde tänka sig det att fyra av mina närmaste vänner skaffar pojkvän in om en månad. Sjukt skumt. Men roligt. Och jag gläds med dem. Efter mötet åkte jag och Anna hem till henne och fikade lite. Det blev inte lika sent denna gång (glad över det, annars skulle jag vara sjukt död).

Idag var det första advent och jag var taggad. Dock sjukt trött när jag skulle upp och duscha vid typ sju. Men det gick ju det med. Och mötet var bra. SJöng med kören och ledde barnkören. Det var kul att se att det var många där som inte brukar gå dit. Som folk i min ålder som slutat gå till kyrkan. Det gjorde en lite glad. Fick en längre pratstund med Emlan idag och det var skönt o bra. Hon är så bra, min vän.
Sen fick jag bråttom hem. Hann slänga i mig lite makaroner innan det bar av till Linköping. Vi skulle ses med luciagänget och byta om och sjunga upp. Vi var verkligen i alldeles för god tid så vi fick vänta utan att göra någonting jättelänge. Tillslut åkte vi till Gamla Linköping där kröningen av Lucia skulle äga rum. Det var mysigt att sjunga där på torget. Och Anna kom och tittade och stod precis där jag gick. Glad :D. Vi fick applåder som lät så mysiga med vantar o så. Sen var det över på typ en halvtimma. Tappade bort mig i luciasången på vägen bort. Eftersom jag trampade i ett hål och fick fel ton. Kaos. Men roligt. Hälsade på föräldrar, Anna och Jessika efteråt. Sen mot ombytet igen.
Bara för att jag inte ville vara ensam och åka hem ringde jag till Anna. Hon följde med mig och fick se Linghem på köpet. Vi handlade lite och sen gjorde vi varma mackor och fastnade framför the holiday och blev lite småkära och fnissiga. Sen bar det av till gruppboendet Svalan och grabbarna grus för lite glöggmys.

En helt underbar helg, och underbar vecka. Jag är så välsignad av Gud. Jag är arbetslös men glad. Det påminner mig om mitt möte på arbetsförmedlingen imorgon. Som jag ska gå på med glädje och få pengar för. Haha.
Nu börjar julkänslan komma. Längtar.

PS: Jag ska lägga upp lite bilder snart också. På min nya vän bland annat. Puss


RSS 2.0