home again..

göteborg var underbart. träffade sjukt mysiga människor. människor jag tycker om. hann tillochmed att umgås med bror min lite. så jag är nöjd efter min spontanvistelse i göteborg. jag hann träffa alla jag ville träffa och det kändes så sjukt bra. är så glad för de vännerna som bor där. de får mig att le. idag var jag astrött när jag skulle gå upp. fick stressäta frukost och springa till bussen. hade inga pengar till den men fick åka med i alla fall. snäll busschafför. skulle till arbetsförmedlingen. när jag komm er dit så visar det sig att jag missat mitt möte. igen!! jag fattar inte. det var igår. hur dum får jag vara egentligen? åhh. bajs. kommer få en varning hem. men så är det med det. min handläggare skulle fixa så att jag fick komma nästa gång. så jag fick vandra på stan istället. försökte hitta present till moroten men det gick inte så bra. träffade anna och fikade/lunchade på espresso house. sen gick jag en sväng på stan igen och åkte sen till linghem. handlade i affären till fikat på konfan och satte mig ner för att vänta. blev sjukt trött. men det var mysigt när de sen kom. gillar mina ungdomar. vi gick hem till en 91 årig man i församlingen vid namn birger. vi skulle fråga honom frågor. det var kul. han var hur skön som helst. dock började ludwigs hår brinna lite. men det gick bra. josefine hann släcka. nu sitter jag hemma och orkar typ inget. ska in till stan ikväll och titta på emelie och hennes ensemble. det blir mys. imorgon blir det lite roadtrip med anna s och stina. mycket mys.

vi ses när vi ses..

göteborg.

spontant det gillar jag. spontant är så det ska va. jag är i göteborg hos amandan min. vi har ätit sjukt god mat och vi myser litegrann. detta känns som en bra stad. hit vill jag sen så småningom. skrev på kontraktet till lägenheten imorse. det kommer bli sjukt bra. fatta jag o anna sambos. men vi måste kolla ltie grejer så vi är överens men det ska nog funka. ikväll kommer det lite folk hem till amanda. det blir riktigt mys tror jag. bussresan ner var skön. halvsov typ och läste lite skvallertidningar. haha. det känns bra att komma iväg lite i alla fall. det känns lite konstigt efter igår. eller både och. jag är ändå glad att jag sa allt för det känns bra. men bara det inte blir fel nu. jag får ta en bit i taget helt enkelt. nu mår jag bra och trivs med livet som det är. nu väntar bara ett jobb på mig. jag hoppas att det kommer snart..





vem vet? inte du, vem vet? inte jag

vilken upplevelse. har pratat om det jag känner med någon. spännande må jag säga. och jag är inte helt under isen eller känner att det är jobbigt. jag mår bra och det känns bra. moroten ringde och berättade om första krisen. glad att hon ringde till just mig. det betyder mycket. åker mot göteborg imorgon. det blir riktigt fint och spontant sådär som det ska vara iår. so long suckers..

 


sambo?

vi tackade ja. nu är jag snart sambo med älskade anna. hihi. undrar hur det ska gå. 
med en massa bajs, spegel och tsch. whatever. for ever ever. for ever ever ever. ever ever ever ever..... vi får se hur länge vi står ut med varann. haha :D ågatan nästa då. förresten så åker jag till göteborg imorgon. sådär helt spontant. det blir lite kul. ska hälsa på amanda och lite annat folk jag känner där nu. känns underbart. snart kommer väl ett jobb också får vi hoppas på. men tills dess så lever jag.



nya möjligheter..

jag och anna kollade på lägenhet idag. vi får den om vi tackar ja. och det vill vi ju. så från och med nästa vecka är jag och annan sambos. yeii. happy human.
dock undrar jag vart jag ska få pengar ifrån. orkar egentligen inte bry mig men jag måste ju. segt. jag hoppas så på jobb snart. är fortfarande vemodig. men fatta jag och anna i en lägenhet. mitt i centrala linköping. sjukt najs. om ni vill se bilder kolla in min kära vän annas blogg som finns länkad i hörnet.

nu vill jag sova. la la la la la.



all those empty pages..

jaha, då var livet lugnt igen, som vanligt. back to normal. orka det liksom.
konfa-hajken i norrköping var mysig. jag tycker verkligen om mina konfirmander. de är så sköna och roliga att va med. man blir så glad. jag och charlie hade inte setts på ett tag och det märktes. jag hade glömt hur mycket man skrattar med henne. helt sjukt. det var riktigt skoj att umgås lite med henne. vi pratade om ingen från ingenstans och någon från någonstans. ingen sms:ade henne så jag undrar egentligen vem ingen är.

-ingen, sa charlie.

men jag luskade ut eller hon försa sig snarare att det är en kille. hihi. det avr roligt i alla fall. man måste ju retas lite när man får chansen. skrev en sång om konfirmation med an av mina konfirmander och en annan konfirmandledare från rimforsa. tydligen är han bästa vän med morotens pojkvän. det var ett litet sammanträffande.

i lördags åkte vi hem efter en föreläsning om droger o alkohol. jag åkte till linköping och plockade upp:


dessa fina flickor. det var sjukt kul att se dem igen. det var alldeles för länge sen. åh, vad jag saknar itm. vi myste lite hemma hos mig, klippte amandas hår, kollade på bilder o så. sen kom samuel hem. vi kollade på mer bilder. sen hann jag o samuel öva lite också. affären var ett måste och sen åkte vi hem igen och åt en riktig itm-kvällsmat som hos amanda o johanna. macke kom och vi sjöng en påhittad sång (så typiskt oss) när han klev in genom dörren. såå mysigt att ha alla samlade. vi hängde hela kvällen och mindes förra året och skämtade o skrattade som om det var igår vi setts senast. det var precis så jag ville att det skulle va. jag är så glad att det var här och hälsade på mig. det betyder så mycket. de betyder så mycket.

imorse var det till att gå upp tidigt. jag skulle sjunga i kyrkan och vi hade knappt övat något och båda mina sångkamrater var hesa. det var spännande. men det gick och lät ändå bra. pratade med världens skönaste gubbe i församlingen idag. haha, halvt döv och skrek mitt namn. sen pratade vi om att jag skulle dit på fredag och hälsa på med mina konfirmander. det kommer bli mys.
vi åkte hem och åt och sen var det dags att ta farväl av amanda o johanna. vi skjutsade in dem till bussen. lite sorgligt men that's life. jag o samuel åkte hem och övade och sen åkte vi till verkstan. vi medverkade i en tv-gudstjänst typ. eller det var mer som en intervju av en man som heter holger nilsson. han pratade om profetior och jesu återkomst och framtiden och israel och ekonomin o så. spännande. men jag var ltie för trött för att snappa upp allt. jag o samuel sjöng i alla fall. vi gjorde något fel på alla låtar. men det gick ändå bra. de var nöjda.

så nu sitter jag här hemma. samuel ska lana idag med sina polare. lite segt. jag som tänkte sova lite. men det kanske får bli en film eller nåt då. om jag orkar och kommer dit. vi får se.

imorgon ska jag sova länge länge länge. har inget planerat annars i veckan. känns sådär. det var det här liksom. inget mer. nu har jag gjort det roliga och nu kom verkligheten tillbaka igen. jag hoppas att jag slipper deppa i alla fall. vill försöka åka till göteborg på onsdag. och imorgon ska troligtvis jag och anna kolla på lägenhet. yeii. happy. alla dessa tomma sidor som egentligen väntar mig. jag har ju bara börjat. än har jag inte gett upp. det vill jag inte göra. men jag är ändå vemodig. as always. men det har varit en bra helg och jag är nöjd.

be seeing you..





la la la..

idag ska jag på konfa-hajk. inte jättepepp för jag är sämst på att förbereda. la la la.. nu lagar jag mat. måste hinna kopiera och packa och imorgon kommer amanda o johanna. så sjukt kul. är pepp på det i alla fall. see you..



fullt ös medvetslös..

det är så det ska va. full rulle. jag vill inte sitta still, inte tänka, inte minnas det som var och är jobbigt. jag vill leva, göra saker, le och vara glad. därför satsar jag på mycket att göra. hitta på saker så slipper du tänka. elsas bästa tips för dagen.
har simmat med anna från lucia-gänget, samt lunchat tillsammans. började mitt nyttiga liv idag. det var mycket trevligt att umgås med henne och det känns som om det kan bli fler gånger. sen övade jag med frida inför söndagens gudstjänst. emelie kom förbi och skulle gratta sin syster som fyllde år (alltså frida) och jag tog spontant med mig emelie på min fika med bella. det var mycket mys. fick prata ut lite med emelie innan. det var skönt och bra. bella är så bra. det var kul att vi äntligen kunde ses.
men som sagt, fullt ös var det ju så jag hann ju inte stanna länge där inte. nej nej. samuel kom och hämtade mig och vi åkte hem för att öva till söndag då vi ska sjunga på en tv-gudstjänst(!) vad hände där? men vi hade en mysig stund och flumamde och sjöng. jag gillar min bror. han är bra.
men det var det hela. inget mer idag tyvärr nästan. ska kanske kolla på en film, måla mina naglar fast egentlgien kanske jag ska förbereda lite inför konfa-hajken imorgon. men orka.

kom på lite katt åt-skämt som passade på min katt när han var sjuk. han har faktiskt hämtat sig nu och är pigg o kry igen. han var asgosig imorse så jag ville inte gå upp men men.. här komemr de (asdåliga men whatever):

katt år lampa
lös i magen
(klassiker)

katt åt öken
uttorkad

katt åt kasse
sket påse

katt åt papper
sket massa.


wash it all away..

jag skrev en låt sen igår, skrev jag det? minns inte. typ första gången jag blev klar med en hel låt på en och samma gång. skönt att skriva av sig lite om det som hände igår. åkte in till anna igår kväll. vi såg på film hos daniel och sen soft hos anna. skulle sova där. jag skrev ett brev och sen var det dags att somna in.

sov konstigt hela natten. vaknade flera gånger av att cocos hoppade omkring och sen drömde jag sjukt mycket, minns inte så mycket av drömmen dock. tillslut ringde annas klocka och hon begav sig upp. jag låg kvar ett tag till och halvsov. skönt. anna åkte till sin föreläsning och jag blev ensam. ringde mamma och det blev bara fel. himla bajs. det är jättetöntigt nu men då var det bara fel. hon skulle ta moses till veterinären utan mig(!) och min tidsplanering sprack. jag fick typ en ltie gråtattack och skrämde säkert livet ur cocos. han var snäll och tröstade ändå.

åt sen en torftig frukost (det gör inget anna, hihih) och duschade. cocos var helt galen och sprang omkring och skulle leka. haha, vilken söt katt. me like. när jag var färdig åkte jag in till stan och träffade anna och heléne på espresso house. åt en toast och vi satt och pratade en stund. mys. hittade ett par fina skor (vinröda) på dinsko för bara 99 kr. fick lägga undan dem och se om mamma ville betala dem sen för jag har ju itne direkt några pengar. men men. följde med anna och heléne på deras föreläsning. asflummig och jättepinsam. hehe. jag bara skrattade. vi gick därifrån. jag följde med anna hem igen och sen kom mamma och hämtade mig. vi gick lite på stan och hon köpte skorna till mig! yeii.. fic en tygpåse också från indiska. nöjd. sen letade vi present till min kusin i evigheter men hittade ingenting. vi åkte hem och nu sitter jag här.

moses är fortfarande hos veterinären. han hade inte feber imorse men fick dropp och har haft det hela dagen men inte tagit emot det så han var fortfarande slö. jag tycker så synd om honom. han har typ uttorkning och verkar helt borta. lilla gosing. vad kan han ha fått i sig liksom? jag hoppas han blir bättre så vi kan hämta honom ikväll.

ska förbereda lite inför alla spelningar i helgen. och sen ska jag åka till svalan och baka kladdkaka på beställning. måste ju göra allt jag kan för att få dem att göra en sak. så det blir att baka en massa kladdkakor. men det är kul så jag klagar inte.

mycket att göra i resten av veckan och helgen. får se om jag pallar. men det är ju i alla fall kul att ha något att göra. då känns det ju att man lever. och det gillar jag..


peace out, stay black



let it rain, as I walk these streets I know.

känner mig helt tom. hade ett samtal via facebooks chatt. jag mår så dåligt. varför kan jag inte vara mig själv när jag är bland två olika kulturer? varför gör jag alltid fel i denna persons närhet enligt hennes ögon? jag tänker fel, handlar fel, beter mig fel. och hon vill bara berätta detta för mig så jag kan höra hennes sida. vad var min sida då? jag var helt inställd på en dag i stockholm full med shopping. jag hann inte det jag ville och det gör mig lite pissed för jag är inte så ofta i stockholm. jag fattar inte att jag alltid ska göra fel. gjorde jag egentligen fel då? det vet jag inte. visst att jag hört hennes sida och det var bra att höra, det gör ont, men antagligen var det bra. men så ofta som detta hände och så ofta som vi bråkade. jag fattade aldrig hur det blev så fel jämt. var det alltid mitt fel eller var det hennes också? snacka om att gymnasiekänslan infinner sig. jag menade ju inget illa men ändå blir det bara fel.

jag lever ett annat liv nu. långt borta från gymnasiet. jag vill inte vara den personen jag var då, jag ÄR inte den personen jag var då. men ändå kommer känslan tillbaka. den kommer krypande och gör mig så ledsen. jag trodde jag hade växt, utvecklats och blivit fri från monstret. men tydligen inte. kan jag då någonsin bli fri?
gud hjälp mig nu.



let it rain on me, let it rain.

det regnar ute, grått o trist. vaknande och det var typ mörkt i rummet. men jag hade moses bredvid mig. något deckad. jag tror att han blivit påkörd eller fått i sig något olämpligt. han bara sover och har ont runt svansen. stackarn. och när jag skulle försöka städa lite på mitt rum så upptäckte jag att en katt kissat på golvet på en plastpåse. sådär lagom glad. så jag fick ju torka upp det och allt luktade kattpiss typ. himla skit. men jag fick i alla fall lite städat på mitt rum.  

åt faktiskt en riktigt stor och god frukost. nu är jag mätt. men jag är ltie vemodig idag. har inget att göra, orkar ingenting.


elsas tio tips när man är arbetslös:

tips ett: sitta vid facebook
tips två: blogga
tips tre: ät choklad eller en riktigt god frukost
tips tre: läs en bok eller tidning
tips fyra: träna
tips fem: träffa en vän (oftast är det ju ingen som har tid dock)
tips sex: shoppa (om man har pengar är det ett bra alternativ annars kanske inte så lyckat)
tips sju: se en film
tips åtta: ring någon du tycker om
tips nio: sök jobb via internet, eller om man är riktigt duktig ska man lämna cv på stan
tips tio: sov

roligare än så blir det nog inte..

..och när man har gjort allt det då? vad ska man göra då?


............................................................................................................................................................................

funderar ju en massa såklart. funderar på om jag borde bli bättre på vissa saker, om jag borde hitta mig själv mer, om jag skulle ta tag i saker som ligger djupt och långt ner i mig. men självklart så är man ju sån att man inte orkar eller vill. men det kanske är bra att ta upp det snart. fast... hm..



Let it rain on me
Let it rain
That's how all things grow

I've been waiting for the news he said
For twenty years I've been waiting
For the last pages in a book I read
About love, death, and endless need

About you, your sister, your mother and me
Even the happiest families bleed
I want to get even, making it last
Get every bastard from the past

Let it rain on me
Let it rain




 


maybe we are the damaged ones..

pallar inte just nu. tillbaka till vardagen och det suger. vilket himla liv jag har. jag sover, äter, facebookar, bloggar och har inte en tanke på att söka jobb idag. nej nej. det orkar jag inte. jag har simmat. det är väl det vettigaste. skönt var det att komma igång. sen var det hejdå-fika för albin och johannes. kommer lite lagom trött. och så är alla där. eller okej nu överdriver jag. men folk jag inte känner så väl och det är ju lite lagom segt. får inte så mycket sagt till de båda gossarna och de åker till israel imorgon. känns ganska värdelöst. försökte lite med att prata om det som jag borde fundera på men inte gör men det hjälpte mig ingenting. fick en sån panikångest att jag inte orkar mer nu. ge mig ett jobb och det är snart!! jag pallar verkligen inte mer. efter ett hejdå åkte jag till barnkören, var sådär lagom pepp på det. eller kanske inte. har ont i huvudet och ville inte alls sjunga glada barnsånger. himla bajs. men man får väl stå ut.
nu är jag hemma och vilken kväll det kommer bli, för det händer ju mycket. not. vill bara sova ifrån allt och vakna på lördag när amanda o johanna kommer. det ska bli så skönt och kul att umgås med folk som känner mig som den jag var förra året. jag saknar itm så sjukt. jaha, fick visst en liten depp o gråtattack då. men det är väl bara så.

over n' out



hemma.

så var man hemma igen efter tre dagar i stockholm. sjukt najs helg ändå.
åkte till kaggeholm först när jag kom och hängde med mimmi och carro. vi hade en mys kväll och en god morgon. for sen vidare in till stockholmet igen och mötte elinen (lost som vanligt) och vi gick en sväng på stan. jag köpte löshår och schal. yeii. sen skulle vi möta den tjej vi skulle bo hos under natten. vi köpte en merci-choklad och ett vykort och satte oss på t-banan för att skriva något fint. det blev typ i stil med; tack för att du tar hand om oss som en älgmamma tar hand om sitt barn (det var en älgfamilj på kortet). vi satt där i godan ro för elin hade glömt säga att t-banan bara skulle ta 5 minuter så så var vi nästan i fruängen. smart. hehe. så vi fick åka tillbaka de sex hållplatserna vi åkt förlångt. vi möttes av carolina och fick se affären hon jobbade i men skulle sluta i nu för hon fått ett annat jobb. mysigt ställe vid namn sally ann. vi åkte hem till carolina och åt lite mackor, lämnade packningen och sen åkte vi till city igen. jag och elin skulle på lovsångsgudsjtänst i st klara kyrka med tim hughes och al gordon. det var bra, man såg inte så mycket men man fick ut något av det, verkligen. vi tog en fika efteråt och sen mötte vi upp med carolina och åkte hem och sov.

vi gick upp lite lagom tid sådär och gjorde oss iordning och åt frukost. sen tackade vi carolina för allt och åkte t-banan med all packning mot stationen där vi mötte frida från min gymnasieklass. vi åkte till rådmansgatan och fikade. sen hängde frida med oss hela dagen. det var trevligt men jag kände mig så dubbel. det var liksom bådeoch. jag ville det men var ändå på helspänn hela dagen. kudne itne riktigt vara mig själv. vi gick i alla fall till panduro och shoppade loss, samt urban outfitters (love it), dock alldeles för lång kö och tidsbrist så jag kudne inte handla något. sen åkte vi till söder och skulle äte. jag var lite opepp och stället vi gick till låg alldeles för långt bort enligt min smak. men det var ju gott fast inte värt det. och allt tog så lång tid och jag ville bara gå och shoppa färdigt. cille hinna med allt. och såklart när vi kom tillbaka till söder så var ju den second hand-butiken vi tänkt gå till stängd. och vi hann inte gå till teboden jag ville heller. blev ltie putt. gick till monki och kölpte mig en kjol. nåt klädesplagg måste jag ju ha med mig hem. sen åkte vi till centralstationen och jag o elin sa adjö till frida och gick en promenad runt st klara kyrka och sen var det dags att åka hem. lång bussfärd och lite segt men tillslut var vi i linköping.
vi möttes av kikuchi brother och gusten. var lite ledsen att jag aldrig får träffa albin o johannes innan de åker till israel. men det är väl bara så. åkte hem till elin. hon klippte mig. lugg och uppklippt. nöjd. pappa kom och hämtade mig. vårt samtal löd ungefär:

-hej
-hej
-är du trött?
-aah..
-ska jag hämta dig?
aah..
-ok, hejdå
-heddå..

idag har jag sovit länge och åt en god frukost. fixade mig och sedan åkte jag och anna till ikano. köpte randig tunika plus en svart body. vi lunchade ltie också. du är så bra min älskade vän. sen åkte vi hem till anna. hon fixade mitt hår. eller satte i löshåret. och lockade det. jag är nöjd. hihih.. sen fick jag lyssna på annas fina röst.
åkte hem och hade ltie familjemys eller jaa typ. samuel var inte hemma. jag o josef såg på film (mean girls.. hahah) och sen åt vi taco, vi fyra som var hemma. sen fick jag klippa josef. det gick väl bra. nu är jag seg. mamma berättade om sin själavårdsretreat. kul för henne att få göra något sånt. måste planera lite nu. barnkören börjar imorgon. jag är inte pepp på det. det betyder att allt är som vanligt igen. bajs.
btw så sa mamma att löshåret såg risigt ut, tack för den!!




lugg och längre hår.
(fotograf: anna)



mot stockholm..

är riktigt pepp på sthlm nu. men jag vill inte sova än. har inte packat heller. klippte johannes idag. det blev bra tror jag. han sa att han blev nöjd i alla fall. råkade klippa mig i fingret. sen var det luciaåterträffen. det var mys med mat och sällskapet var kul. lite old times. och lite sentimentalt med tacktal osv. hälsade på samuel innan vi gick ifrån frimis. han skulle börja jobba precis då när jag skulle gå. gick hem till svalan igen och vi åt kladdig kladdkaka och tittade på råttatouille. plus en liten scen ur horton. häääääl..
imorgon bär det alltså av. ska först hälsa på mimmi och carro och sen är det jag o elin hela helgen. mys. jag tror tillochmed jag hinner träffa frida en stund. fast jag borde sova snart. och packa. är lite lat känner jag. inga jobb sökta idag heller men en ny skiva istället; anna ternheim. den var ett måste, billig också.

provade min balklänning idag. jag blev så sugen när jag såg den hänga där. och den passade. jag kunde inte ha den för ett halvår sen och nu satt den perfekt. snacka om att jag blev sugen på att dansa bal. någon som vill dansa med mig?


detta är verkligen två år sen. sjukt.

såg en tjej sitta bakom åhlens när jag åkte hem nu i natt. jag undrar lite vad hon gjorde där. var hon hemlös eller skulle någon hämta henne. var hon ledsen, utkastat eller liknande. varför åkte jag bara förbi? skulle jag ha stannat, tagit med henne till samuels hotell och köpt något? skulle jag frågat hur hon mådde?
gjorde jag någonting? nej! jag är väl en sån där typisk svensk som vill bry sig men inte vågar. jag mådde lite dåligt hela vägen hem och nu kan jag inte sluta tänka på det. vad skulle ha hänt om jag stannat? vad skulle gud gjort?
det satte igång mina tankar lite. tåls att tänka på.


sov gott när nu det blir.


it's a new day.

kanske borde söka lite fler jobb idag. om jag orkar vill säga. ska annars klippa johannes idag. yeii, det blir skoj. Sen ska jag på luciaåterträff. kul att träffa tjejerna igen.
igår var en bra dag. lugn på dagen, tvättade mest. kvällen var mys med film och snack. men jag chickade ur som vanligt när det gäller att prata om vissa saker. Men det får bli en annan gång. När jag skulle åka hem mitt i natten så fanns till min stora glädje en liten gul lapp på min bil. min första böter. 400 spänn som jag inte har. Men jag ska väl inte klaga. det var en bra kväll anyway. det gjorde ignenting då men idag är jag lite småsur över det. måste berätta för föräldrarna också. bajs. ska kanske äta frukost istället för att beklaga mig. det finns ju de som har det mycket värre. tänker på dig vännen min. schmukk.



pepp?

Idag var jag så sjukt opepp när jag vaknade. Höll på att dö. Ville inte alls kliva upp ut sängen. Allt var bajs. Jag satte mig ner vid facebook lite och la upp bilder från trysil. Sen gjorde jag mig redo för en tur in till stan. Var på chokladhumör. Himla skit. Men Anna gjorde min dag så jag blev glad. Hon peppade mig och jag har, hör och häpna, sökt tio jobb idag!! Jag är rätt stolt. Jag hoppas att jag ska få något snart. Men dagen idag gjorde mig pepp och glad. För jag fick hänga med min Anna och jag klarade av att söka utan att åka hem direkt. Plus att jag idag fick tillbaka min ipod från onoff efter servicen. Yeii. Happy human.  Ikväll ska jag bara njuta av att jag mår bra. Äta lite, kanske se en film och softa. Vi ses när vi ses. Schmukk



Trysil med familjen Fagerås.

Familjen Fagerås


Från vänster: Jafar (Johannes), Rebecka (Mimmi), Torkel (Oskar), Solweig (Emma), Esau (Jonas), Cajsa med c (Emelie), Rasmus (Per), Rakel (Caroline)
Sittande: Ellen aka Frukt-Ellen (jag)

Det har varit en sjukt bra vecka med sol, blåst, snö, anna ternheim, skidor och vänner. Vi blev en liten familj även kallad familjen Fagerås med Mamma Solweig, Pappa Esau och barnen i storleksordning; Rakel, Torkel, Rasmus, Jafar, Cajsa med c, Ellen (även kallad frukt-ellen och det är jag) och Rebecka. Man kastades in direkt och blev vän med alla. Jag glömde allt som hade med livet här hemma att göra. Och det var så skönt att få göra det. Visst funderade jag mycket på vissa saker men det var oftast på det positiva i livet. Det var sjukt sjukt blåsigt vissa dagar och då uppåt 12-18 minusgrader. Men vi klagade bara lite :P. Vi hade mysiga kvällar framför brasan och filmer och straffuno och pratmakarna. Sängen jag hade var sjukt obekväm men det funkade. Maten var god och livet var underbart. Jag längtar tillbaka redan nu. Till familjen Fagerås som både på Fageråsen, till min andra hälft (pass på! på pass!) och resten av gänget. Till solen, snön och backarna. Att kunna få åka över kullarna och känna den kalla vinden i ansiktet, att få känna friheten.

Det vore något mer än att vara fast hemma och tänka på allt som måste göras och allt jobb som ska sökas. Har lite ångest över allt. Är så sjukt osugen på att göra det jafg ska. Vill bara försvinna, flytta och leva livet. Jag vill så gärna ha tillbaka lägenheten i jönköping nu. Den är sjukt saknad och det kommer jag och tänka på när jag idag gör äggröra och lite senare äter en sweetie. Denna tid för ett år sen var ett av de bästa tiderna i mitt liv när jag trivdes så bra med allt. Men nu är jag fast här hemma, ingen bil, inget liv, inget jobb. Bara en massa krav på allt som måste göras.

Tack Anna för att jag fick komma till dig idag. behövde det verkligen. Bara få vara och prata en massa om allt möjligt. Du är så bra och jag önskar så att vi får bo ihop ett tag någon gång, någonstans. Du är en spegel till mig och en vän som jag vet alltid kommer finnas där. Du är sjukt bra och jag gillar dig. Schmukk.



ett nytt år.. gott? i bilder.

Fotosession hos Anna.






Jag är rörd av Anna, min nya vän.


Nyår 2oo8-2oo9


Vacker som få.


Här var det fest!


Emil visar stolt upp stridsvagnssmällaren.


Min Anna.


Suddig bild, tyvärr.. Men Gott Nytt År!!




Mys med Malin x2


Pose vid Folke Filbyter


Sötaste Malinar.


Ni är så bra och jag tycker om er.


Flumm..


Malin o Elsa.


Och så en utlovad bild på min nya klänning som är så typisk mig.



Tack och adjö för nu blir det Trysil...

ett nytt år.. gott?

Dags för ett nytt år då. Jag for till Mariestad i tisdags. Det blev lite kaos när jag missade tåget i Hallsberg så jag fick vänta i två och en halv timma där på ett tåg som bara gick till Skövde. Så Anna och hennes far fick hämta mig där. När vi kom till Anna möttes vi av typ sju killar som spelade x-box. Fick se Daniels rätta jag. hihihi.. Vi hade en liten fotosession när jag poseade som nörd. Sen skulle vi sova men det gick väl sådär när killarna gormade utanför dörren. Anna fick spatt så jag försökte lugna litegrann (antagligen för att jag var så borta).
Vi vaknade och åkte ganska snart iväg för att handla. Det blev ingredienser till en tacopaj vi sen gjorde (eller snarare jag). Sen köpte vi champagne på systemet, ett måste för nyår!
Väl hemma hos Anna igen åt vi mat, lagade mat och chillade med Samuel och Daniel. Sen ringde min telefon. Det var intressant och mycket trevligt. Fick mig att fundera en del. Tack Anna för att du håller mig nere på jorden!
Dags att göra sig iordning. Det blev samma klänning som förra året, den jag fick av Eric. Med vinröda detaljer såklart. Killarna fick vara lite smakråd. Sen drog vi till festen. Jag kände bara Anna, Daniel, Walle och Samuel. Det var spännande att träffa nytt folk men det var ju inte som Anna tänkt sig så då var det ju så. Vi hade årskrönika och pratade det nya året istället. Och vid tolvslaget skålade vi med vår champagne. Det var ett helt okej nyår, kanske inte som vi trott men jag är glad att jag fick fira det nya året med älskade Anna..


Vad har jag då kommit fram till om året 2oo8?
Det har varit ett sjukt jobbigt år. Men jag har lärt mig en massa. Om mig själv framför allt men också om kärlek och vänskap. Och Gud såklart. Januari började med ett fiasko som ledde till den bästa tiden på ITM då jag alltid hängde med trion. Det var vi som var gänget liksom. Och jag var så glad. Det var de bästa månaderna fram till praktiken i mars. Jag mådde så dåligt för jag kände att jag inte kunde vara en ledare för min grupp och det fanns vissa (nämner inga namn) som inte var så lätte att jobba med, att leda, för de var sådana ledarpersonligheter, men inga ledare. Jag bröt ihop. Efter praktiken kom ett missförstånd och lite ensamhet. Taggade för USA-resan som inte alls blev som jag tänkt mig. Det var sjukt kul men jobbigt för jag hittade inte mig själv och vilka jag skulle vara med. Efter resan var det likadant och jag var ensammast i världen. Jag försökte passa in men jag visste inte vart. Vi började på projekten i maj som ocskå blev en jobbig tid. Jag fick högstadiekänslan igen. Ni vet den där när man är utanför och mobbad. Men jag pratade om det och bearbetade det. I juni tog skolan slut och jag flyttade hem. Fick panik och grät mig till sömns och var sur mot familjen. Sommaren var den bästa sommaren någonsin. Först torp som blev så bra det kunde bli och sen Öland som är bland det roligaste jag gjort. Så sjukt sköna människor som jag träffade där och lärde känna.
Hösten kom och jag blev arbetslös. Först gick det bra och det var skönt. For till sthlm och åkte på bröllop. September kom och inget jobb. Födelsedagen, den man fyllde 20 blev bara bajs. Hela hösten var en berg och dalbana. Ibland hände det roliga saker, höjdpunkter i mitt liv. Som Sthlm igen (som slutade i ett skämt där jag blev hatad och kallad äcklig), Lovsång 08 (bland det bästa som varit under hösten), ITM-återträffen och alla nya vänner jag fått i Ryttargårdskyrkan. Men annars har hela hösten varit en enda stor depp-period. Jag har tjutit så sjukt mycket och känt att jag inte haft något liv. Jag har inte haft något jobb, inga pengar och ingen vän har haft tid för mig. Men så en dag så kom Anna in i mitt liv. Jag blev så glad. Jag har fått en ny vän! Detta var i november. Sen kom Luciaperioden som var underbart rolig. Samtidigt som jag bara umgicks med Anna mer. Så sista tiden har varit riktigt bra. Jag har varit arbetslös men numera glad. Julen och nyåret var bra. Och jag fick umgås mer med moroten.
Sammanfattning är att året började bra, var bra i mitten och slutade bra. Jag borde väl vara nöjd. Jag har i alla fall lärt mig mycket om mig själv detta år. Och det är jag glad för.


Jag for hem från Anna igår och hemresan gick fint med alla byten o så. Var lite vemodig. Men det är jag typ alltid nuförtiden. Mötte upp Malin B på stationen och vi for hem till mig. Jag packade lite och sen kollade vi på kort o så. Vi hann till och med baka en kladdkaka (som vanligt när det gäller mig). Sen for vi in till stan och hämtade den andra Malin. Och vi åkte vidare till Markus, Simon och Johan. Vi jobbade ju med Markus i somras så vi tyckte att det var lite roligt att träffas när Malinarna ändå var här. Det var en mysig kväll med lite Sunes Jul och kladdkaka och prat om minnen från Böda. Jag och brudarna åkte hem till mig och sen pratade vi till sent in på natten.
Dagen idag var mysig med tjejorna. Vi kollade in staden, strosade runt, lekte turister vid filbyter statyn och fikade på café berget. Jag köpte mig en klänning på Misoui. Me like very much för sen är såå mig (kommer en bild på den snart). Vi åkte också igenom metropolerna Gistad och Linghem. När vi kom hem till mig igen lagade vi mat och sen var det dags att skjutsa in Malin x2 till deras tåg respektive buss. Vi sa farväl och vi ses och sen blev jag själv. Har packat det mesta nu för imorgon drar jag till Trysil. Det blir faktiskt najs. Har inte varit så pepp förut men nu känns det sjukt bra. Har pratat med Annan min och hunnit med att klippa min katt (han hade stora hårbollar i pälsen). Tyvärr klippte jag för mycket på ett ställe så han blev väldigt tunnhårig fär. jaja, hoppas att det växer ut. Hihih, stackarn. Men han blev utan tussar i pälsen i alla fall. 

Så var det dags att snart gå till sängs för imorgon åker jag. Saknar dig redan..

 

RSS 2.0